t f
^

Rólunk

A Mango Birodalom Kft. trópusi aszalt gyümölcsök, aszalt mangó, kókuszolaj, kókuszkrém, kókuszvíz értékesítésével foglalkozik.

Termékeinket Délkelet-Ázsiából és a Fülöp-szigetekről hozzuk, az ország legnagyobb és legelismertebb gyártóitól közvetlenül vásárolva.

Gyümölcseinket Cebu szigetéről szerezzük be, a térség legfejlettebb szárítóüzeméből, akik közvetlenül az őstermelőktől vásárolnak, így nem csak az ellenőrzött minőség és a legjobb ár biztosított, hanem az is, hogy tevékenységünkkel a helyi gyümölcstermelőket és az ültetvényeken dolgozó kisközösségeket is támogatjuk .

A számos pozitív egészségügyi tulajdonsággal bíró kókuszolajat Mindanaoról, a szigetcsoport második legnagyobb tagjáról szálljuk, szintén közvetlenül az ország legelismertebb minőségi gyártójától.

Gyártóink termékeiket a világ számos részére exportálják, többek között az USA, Kína, Japán fogyasztói piacain is jelen vannak.

Ahogyan a gyümölcs, az olaj is hosszú utat tesz meg míg a kókuszdió húsából, a pálmafák levelei közül eljut az európai felhasználók konyhájába, de az alkalmazott minőségbiztosítási rendszerek és élelmiszer egészségügyi előírások betartása és ellenőrzése garantálja a világszínvonalú kiváló minőséget.

Termékeinket az SGS a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete rendszeresen ellenőrzi (www.sgs.hu).

Hiszünk a személyes kapcsolatok erejében, ezért magyarországi kereskedelmi központunk és raktárkészletünk mellett Fülöp-szigeteki állandó jelenlétünkkel biztosítjuk vevőink számára a minőségi termékekkel történő folyamatos ellátást.

Keresse termékeinket a nagykereskedésekben és legyen Ön is viszonteladónk!

Mediline

Bijó

Madal Bal

Paleocentrum

Megosztás

English